Sonsuzkaynak olarak kendi sunucularımız da kullandığımız. Linux için geliştirilmiş web kontrol panelinden bahsedeceğiz.
aaPanel Hosting Kontrol Panel
Basit ama güçlü bir kontrol paneli olan aaPanel, web sunucusunu web tabanlı GUI (Grafiksel Kullanıcı Arayüzü) üzerinden yönetebilir. aaPanel, tek tıklamayla kurulum LNMP / LAMP geliştirme ortamı ve yazılımı gibi tek tıklamayla bir işlev sunar.
Büyük Resmi Göster
aaPanel python yazılımı ile çalışan bir alt yapıya sabittir. Arayüz tasarımında gayet başarılı bir kullanım sağlamaktadır. Ufak tefek sorunları yok değil ancak forum.aapanel.com adresinden sorunuzu bildirdiğiniz anda yetkililer tarafından hemen çözümlenmektedir. En sevdiğim özelliklerinden biride güvenliği üst düzeyde tutmalarıdır. Güvenlik seçenekleri arasında kontrol panelin portunun değiştire bilmeniz, kendinize ait prefix eklentisi örnek olarak [ http://0.0.0.0:8888/prefix ] gibi ve en iyi güvenlik olayıda hiç süphesi Google Authenticator olmasıdır. Kendi sitenizden isterseniz hosting panelini yönetmek mümküdür. Tüm servislerine api yardımı ile erişim sağlanabilmektedir.
Kurulumu yapılabilecek linux sürümleri Centos/Ubuntu/Debian sürümleri desteklemektedir.
aaPanelin en iyi bölümü olarak galiba çoğu hosting yönetim panelinde bulunmayan özelliklerinden biridir app store bölümüdür.App store bölümünden sunucunuza kurmak istediğiniz eklentileri yönetebiliyorsunuz. Güncelleme, versiyon ve eklendi ayarlarını bu kısımdan kolaylıkla yönetebiliyorsunuz. App Store'da bulunan özellikler ise aşağıdaki özellikler bulunmaktadır.
Nginx, Apache, Php 5.2 / 7.3 sürümleri, Mysql, Phpmyadmin, Pm2 Manager, Java Proje Manager, Docker Manager, MongoDB, Memcache, Redis, Dns Manager, Mail Server, Python Manager, PostqreSQL Manager, FTP Storage, Google Cloud Storage, Google Drive, WebHook, Linux Tools ve One-click Migration ( Sunucu transferleri) sürekli olarak yeni özellikler eklenmektedir.
Sizlerde ücretli panellerin alternatiflerini arıyorsanız aaPanel'i denemenizi tavsiye ederiz. aaPanel hakkından her hangibi bir sorununuz veya bilgi isterseniz yorumlara yazabilirsiniz.
Php en çok kullanılan sızma yöntemleri için form yapıları kullanılır. Formlarınız için gerekli güvenlik önlemlerini almazsanız siteniz saldırılara acık olacaktır.
Örneğin bir blog veya e ticaret sitesinde öncekş ve sonraki gönderimleri almanıza olanak sağlamaktadır. Bunlar için ayrı veriler çekmemiz gerekmetedir.
BEYOND THE WIRE - 1 INCI DÜNYA SAVAŞINDA ÇAMURLU, KANLI SİPERLER
1. Dünya Savaşının çamurlu, kanlı siperlerinde geçen gergin bir çok oyunculu FPS. 50'ye 50'ye kadar olan savaşlarda oyuncular, Büyük Savaş'ın çaresiz ve acımasız koşullarını yansıtan sinematik ortamlara dalacaklar. Otantik bir cephaneliğe ve benzersiz bir yakın dövüş sistemine sahiptir.